Beelden doorsturen naar andere services voor cloudopslag
Google Photos
Google Photos
Geüploade foto's en films kunnen in de oorspronkelijke indeling worden doorgestuurd naar je Google Foto's-account. Je kunt ook instellen dat foto's en films die vanaf de camera worden geüpload, automatisch worden doorgestuurd naar Google Foto's. Vereist abonnement op Google One. Google One biedt een proefperiode van één maand met 100 GB. Klik hier voor meer informatie.
Lightroom
Adobe Photoshop Lightroom
Geüploade foto's en films kunnen in de oorspronkelijke indeling worden doorgestuurd naar je Adobe Photoshop Lightroom-account. Je kunt ook instellen dat foto's en films die vanaf de camera worden geüpload, automatisch worden doorgestuurd naar Adobe Photoshop Lightroom. Vereist abonnement op Adobe plan.
Google Drive
Google Drive
Geüploade foto's en films, inclusief RAW-bestanden, kunnen in de oorspronkelijke indeling worden doorgestuurd naar je Google Drive. Je kunt ook instellen dat foto's en films die vanaf de camera worden geüpload, automatisch worden doorgestuurd naar Google Drive.
Flickr
Flickr
Geüploade foto's en films kunnen in de oorspronkelijke indeling worden doorgestuurd naar je Flickr-account. Je kunt ook instellen dat foto's en films die vanaf de camera worden geüpload, automatisch worden doorgestuurd naar Flickr.
YouTube
YouTube
Geüploade films kunnen worden doorgestuurd naar je YouTube-account.
Verbinding maken met elke service
Klik in het menu op [+Nw.] bij [Verbonden service] om het menu met serviceverbindingen te openen.
screen image
Selecteer de service waarmee je verbinding wilt maken om het instellingenscherm te openen.
screen image
Klik op [Verbinden].
screen image
Het aanmeldingsscherm van de service verschijnt. Meld je aan bij de service en verleen toegang aan image.canon.
Als je verbinding wilt maken met Google Foto's of Adobe Photoshop Lightroom, moet je een lidmaatschap van de betreffende service hebben. Klik op de knop hieronder om te kijken hoe je een lidmaatschap neemt en de verbinding met image.canon voltooit.
Instelling voor automatisch verzenden
Klik op [i] voor de service in [Verbonden services] waarnaar je beelden automatisch wilt verzenden om het instellingenscherm te openen.
screen image
Schakel automatisch doorsturen in.
screen image
Beelden selecteren en naar de service verzenden
Klik op [Actie] op de werkbalk onderaan in het scherm met de fotolijst om het menu te openen en selecteer [Verzenden naar verbonden service].
screen image
screen image
Selecteer de beelden die je wilt verzenden en klik op [Overdracht].
screen image
* Google Drive, Google Foto's, Google One en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC.
* Adobe, Photoshop, Lightroom en het Lightroom-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen.
* Wi-Fi® is een gedeponeerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.
* Andere genoemde bedrijfsnamen, producten en services zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.